PERSONLIG TRÆNING HOS BARIBODY

Brian Eriksen - Personlig Træner & Online Coach
Brian Eriksen - Personlig Træner & Online Coach

Personlig træning er for alle!

Mit navn er Brian Eriksen og jeg har arbejdet som Online Coach & Personlig Træner i + 10 år. Jeg er b.la. uddannet Kostvejleder m/ speciale i vægttab og har en professionsbachelor i social- og specialpædagogik med stor stor fokus på vores mentale sundhed og vores narrativ.

Du har nu helt eksklusivt mulighed for Personlig Træning med i "Sport & Fitness, Bramdrupdam" v/ Kolding.

Personlig Træning er en fantastisk måde at udvikle sig på, komme tættere på sin målsætning og samtidig få nye kompetencer, redskaber og værktøjer, som du kan bruge på egen hånd efterfølgende.

Jeg har en holistisk og coachende tilgang og tager højde for dig, dine ønsker og behov samt eventuelle skavanker og problematikker. 

For at høre mere om Personlig Træning kan du udfylde kontaktformularen. Herfra vil jeg kontakte dig til en uforpligtende samtale, for at høre mere om dine ønsker og behov. Mulighederne er enorme og der findes en lang række forskellige forløbssammensætninger, som vil gavne dig.

Samtidig kan jeg bookes "som en frisør", hvor man får en enkelt træning efter behov.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

VIGTIG INFORMATION

Du behøver ikke være medlem af centret, for at kunne få Personlig Træning med mig. Jeg har klienter som kører helt fra Aarhus og Odense, så det er ingen hindring for dig. Samtidig skal du som klient hos mig ikke betale for indgangen i centret til vores session.

Alt bliver tilpasset individuelt til dig. Jeg laver ikke "bootcamps" eller holdtræning, da jeg hér ikke kan give dig den nødvendige opmærksom og coaching. Derfor arbejder jeg udelukkende 1-1 for at kunne give dig den bedste service i verden. Bonus: Der er gratis kaffe i centret.

1 session varer til 45-60 min. træning ud og herfra er der indlagt 15 min til samtale, kaffe, aftale af ny tid m.m. Personlig Træning hos BARIBODY skal ses som en unik oplevelse og du kommer til at lære super meget, som du kan bruge på din egen rejse!

Sport & Fitness, Bramdrupdam

BARIBODY Personlig Træning

Bramdrupskovvej 110, 6000 Kolding

+2515 6602

kontakt@baribody.dk

BARIBODY - Personlig Træner & Online Coach

PERSONLIG TRÆNING

Udfyld kontaktformularen og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt